Huur een aanhangwagen

Tijdelijk extra capaciteit nodig, of spullen met een afwijkende grootte vervoeren? Met ons ruime aanbod is er altijd een geschikte aanhanger of trailer voor jou.

Bij De Reus Aanhangwagens kun je terecht voor het huren van verschillende soorten aanhangwagens. We hebben altijd een passende aanhanger voor jouw gebruik.

Aanhangwagen

Met onze open aanhangwagens en gesloten aanhangwagens vervoer je alle ladingen van A naar B. Onze kleinere bakwagens zijn een uitkomst voor het vervoeren van kleinere spullen, terwijl onze plateauwagens een grote, zware lading aankunnen. Met de gesloten bagagewagens en aanhangers met een huif komen je spullen droog op de eindbestemming aan.

Koelwagen

Onze koelwagen is in feite ook een gesloten aanhangwagen. Heb je binnenkort een feestje of evenement, dan huur je gemakkelijk en snel een koelwagen om je hapjes en drankjes koel te houden.

Transportwagen

Grote, zware machines of voertuigen verplaatsen? Dan huur je een autoambulance, machinetransporter of motortrailer bij De Reus Aanhangwagens. Er is een transportwagen voor iedere klus. Ook voor het huren van fietstrailers en boottrailers ben je bij ons aan het juiste adres.

Schaftwagen

Met het huren van een schaftwagen ben je snel voorzien van de benodigde capaciteit op de bouwplaats. Gemeubileerd en verwarmd zodat iedereen droog en beschut kan genieten van de lunch.

Offerte aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ