Bünte Originals dealer Zeeland

Eens in de zoveel tijd is het nodig om je aanhangwagen te onderhouden en onderdelen te vervangen. Wij regelen dat natuurlijk graag voor je. Daarover lees je op onze andere pagina’s over onderhoud en reparaties. Deze pagina is voor iedereen die (een deel van) het onderhoud aan de aanhangwagen zelf uitvoert. Want ook hen gunnen wij de topkwaliteit waar wij in onze werkplaats voor staan. Dus zijn wij officiële reseller van BÜNTE Originals.

Aanhangwagenonderdelen kopen in Zeeland

BÜNTE Originals is hét internationale merk voor onderdelen van aanhangwagens en trailers. Aanhangwagenonderdelen van BÜNTE zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Bij De Reus Aanhangwagens in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland), zijn we dan ook trots te kunnen vermelden dat wij de exclusieve dealer in de regio zijn.
Voor BÜNTE aanhangwagenonderdelen in Zeeland of elders in Zuidwest-Nederland kom je naar De Reus Aanhangwagens.

BUNTE-Originals BUNTE-Originals

BÜNTE onderdelen voor aanhangwagens

Als officiële reseller van deze onderdelen hebben wij een flinke voorraad. Handig voor in onze eigen werkplaats zodat we onze klanten snel kunnen helpen, maar ook handig voor de losse verkoop. Als we een artikel niet op voorraad hebben, bestellen we deze direct voor je.
Het is altijd slim om eerst even de voorraad te checken voordat je langskomt. Zo weet je zeker dat je mét het juiste onderdeel weer terug naar je aanhangwagen kunt om verder te sleutelen.
BÜNTE levert kwaliteitsonderdelen en dat doen ze al ruim dertig jaar. Zo kun je hier terecht voor bijvoorbeeld steunwielen en steunpoten, maar ook voor wiellagers, remkabelsets, gasveren en zelfs sloten! Wil je zelf even kijken bij de onderdelen? Kijk dan op de website van BÜNTE Originals.

Ben je op zoek naar een onderdeel voor je aanhangwagen?

Neem dan contact met ons op. We kijken graag voor je na hoe de voorraad is en wat de kosten zijn.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.