Onderhoud

Bezit je een aanhangwagen of paardentrailer? Dan wil je daar ongetwijfeld zo lang mogelijk van kunnen genieten. Om de levensduur van je aanhanger zo lang mogelijk te maken en de veiligheid te waarborgen, is het verstandig de aanhangwagen regelmatig te (laten) onderhouden.

Onderhoud, keuring en reparaties aan aanhangwagens

onderhoud aanhangwagensHet maakt niet uit of je komt voor een keuring, voor reparatie of voor jaarlijks onderhoud: je aanhangwagen is welkom bij ons.
Onderhoud van je aanhangwagen is belangrijk voor je veiligheid en voor het behoud van je aanhangwagen. Een goed onderhouden aanhanger gaat doorgaans een stuk langer mee dan een aanhangwagen die niet of nauwelijks onderhouden wordt. De keuring is slechts in bepaalde gevallen verplicht. Toch is het voor iedere aanhangwagen-bezitter interessant om een keuring te laten plaatsvinden. Meer dan 50 punten, die door BOVAG zijn vastgesteld, worden nagelopen op werking, slijtage en veiligheid. En komt er uit het keuringsrapport dat het verstandiger is een bepaald onderdeel te vervangen of repareren, dan regelen we dat natuurlijk ook voor je.

Paardentrailer onderhoud, reparaties en keuringen.

Als dealer van diverse bekende paardentrailermerken hebben wij de kennis en kunde in huis om ook dit bijzondere type aanhangwagen te onderhouden en zo nodig te repareren. Behalve de ‘normale’ checkpunten van aanhangwagens, is het bij een trailer erg belangrijk om bijvoorbeeld de vloer en wanden na te lopen op zwakke punten.
In het geval van reparaties zorgen wij er vakkundig voor dat de trailer weer veilig achter de auto kan. Door onze grote eigen voorraad onderdelen kunnen wij reparaties vaak snel uitvoeren.
Net als bij een gewone aanhangwagen raden wij aan om regelmatig een keuring en onderhoud te laten uitvoeren. Hiermee verleng je de levensduur van je trailer en beperk je de kans op vervelende, onverwachte en onveilige situaties.

Onderdelen bestellen Bünte Originals

Wil je graag zelf een onderdeel van een aanhangwagen vervangen? Als officiële leverancier van Bünte Originals kunnen wij onderdelen voor je bestellen.

De Reus Aanhangwagens in Nieuwerkerk, Schouwen-Duiveland

Wij zijn het BOVAG-erkende adres om jouw aanhangwagen of paardentrailer naar toe te brengen. Wij zorgen er voor dat jij je aanhangwagen weer tiptop in orde in gebruik kunt nemen.
Dat wij werken volgens BOVAG-richtlijnen is voor jou een garantie van kwaliteit van de werkzaamheden. Om je die kwaliteit de garanderen, krijg je altijd drie maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van onderhoud, reparatie of keuring? Of wil je meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.