Keuring van paardentrailers

keuring paardentrailersAls je een paardentrailer bezit, is het verstandig deze regelmatig te laten checken op deugdelijkheid. BOVAG heeft daarvoor een checklist ontwikkeld, die wij aanhouden bij een keuring. Zo weet je zeker dat je trailer op alle (meer dan 50) belangrijke punten in orde is. En mocht de trailer niet door de keuring heen komen, dan weet je wat de defecten zijn. Die we natuurlijk graag voor je herstellen.

Het keuren van een paardentrailer

De periodieke keuring van een (standaard) paardentrailer is niet verplicht. Pas vanaf 3500 kilo veranderen de regels. Toch is het waardevol de keuring uit te laten voeren. Wij adviseren om paardentrailers ieder jaar te laten checken. Hiermee waak je over de veiligheid van jezelf, je paard en je medeweggebruikers. Daarnaast signaleren we tijdens de keuring de zwakke punten van je trailer op tijd, wat natuurlijk bevorderlijk is voor het behoud van je trailer.
 

Keuring van paardentrailer in Nieuwerkerk, Schouwen-Duiveland

Wil je een afspraak maken voor een keuring van je paardentrailer? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.