Onderhoud van paardentrailers

Om de veiligheid van jezelf, je medeweggebruikers en de paarden die je vervoert te waarborgen, is het belangrijk dat je paardentrailer in orde is. Om daar verzekerd van te zijn, kiezen de meeste trailereigenaren voor jaarlijks onderhoud van de paardentrailer. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Jaarlijks onderhoud paardentrailer

onderhoud paardentrailersWanneer een paardentrailer bij ons wordt gebracht voor onderhoud, checken wij de trailer op de belangrijkste punten. Punten die niet voldoen aan de richtlijnen herstellen we direct. Zo stellen we vaak remmen bij, vervangen we verlichting en pakken we de bodem aan. We checken de banden, assen en de opbouw. Bij grote, onverwachte reparaties nemen we natuurlijk eerst contact met je op.

Verplichting onderhoud paardentrailer

Jaarlijks onderhoud van een paardentrailer is niet verplicht, maar ten zeerste aan te raden. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor het behoud van de paardentrailer. Jaarlijks nalopen en onderhouden draagt bij aan langer behoud van je trailer.
Voor ondernemers die hun personeel op pad sturen met paardentrailers ligt die verplichting trouwens wat genuanceerder; van hen wordt verlangd te zorgen voor deugdelijk materieel. Daarbij wordt niet letterlijk gesteld dat het verplicht is om trailers ieder jaar te laten onderhouden, maar verstandig is het wel.

Onderhoud paardentrailer Schouwen-Duiveland

In onze werkplaats in Nieuwerkerk ben je van harte welkom om je trailer te brengen voor een onderhoudsbeurt. Neem contact op voor een afspraak.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.