Reparatie van aanhangwagens

Een defect aan je aanhangwagen is vervelend. En of dit nu is ontstaan door invloeden van buitenaf of door slijtage maakt eigenlijk niet uit; het blijft balen. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met de reparatie, zodat de aanhangwagen snel weer inzetbaar is.

De aanhangwagen laten repareren

reparatie aanhangwagensDe rem werkt niet meer, de as is beschadigd of het neuswiel is stuk? Of moet de vloer vervangen worden? In onze werkplaats in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland) is je aanhangwagen welkom. We zullen hem op deskundige wijze weer als nieuw maken.

Reparatie aanhangwagen volgens BOVAG

Wij werken, ook met reparaties, volgens de richtlijnen van BOVAG. Daarmee verzekeren we je dat onze kennis van het vak altijd up-to-date is. Ook weet je zo zeker dat de reparatie vakkundig wordt uitgevoerd en, misschien wel het belangrijkste, dat je drie maanden garantie hebt op de reparatie.
Als je meer wilt weten over de BOVAG-richtlijnen, kijk dan op BOVAG.nl

Zelf aanhangwagen repareren

Durf je de reparatie zelf aan? Je bent van harte welkom om bij ons onderdelen af te nemen. We zijn Bünte Originals dealer van Schouwen-Duiveland.
Afspraak maken voor een reparatie
Om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het handig een afspraak te maken voor de reparatie. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.