Merken

Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk, op het eiland Schouwen-Duiveland, in Zeeland. Vanuit daar bedienen wij grote delen van Zeeland en Zuid-Holland met ons uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte aanhangwagens en trailers.

Hapert dealer Schouwen-Duiveland

Zoek je een Hapert aanhangwagen in de regio Schouwen-Duiveland, dan kom je al snel bij De Reus Aanhangwagens uit. Wij zijn namelijk de exclusieve dealer van Hapert in de regio. In het assortiment van Hapert vind je aanhangwagens in verschillende uitvoeringen en maten. Hapert is een gerenommeerd merk in de Benelux. Wij uiten daarom ook vol trots dat De Reus Aanhangwagens dé lokale Hapert dealer is.

Andere topmerken in ons assortiment

Hapert is niet het enige merk waarvan wij aanhangwagens aanbieden. Ook andere grote merken, zoals Humbaur, Anssems, Saris, Hulco en Twin Trailers vind je bij ons bedrijf op Schouwen-Duiveland.
Paardentrailers bieden wij graag aan van Sirius, een van de topmerken onder de trailers. Voor boottrailers kun je bij ons terecht voor onder andere PEGA en Kalf Trailers.
Een mooi rijtje merken zo bij elkaar. Wij kiezen ons assortiment heel bewust uit om aan de vraag te kunnen voldoen en de kwaliteit te leveren waar wij helemaal achter staan.

Onderdelen aanhangwagens

Voor onze werkplaats hebben wij een grote voorraad aangelegd van onderdelen, zodat we snel en vakkundig onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.
Als je graag zelf een onderdeel van je aanhangwagen wilt vervangen, ben je ook van harte welkom. Wij zijn dealer van Bünte Originals, waardoor we allerlei onderdelen kunnen leveren.

Contact

Wil je meer weten over ons assortiment, of heb je een vraag over ons aanbod? Neem dan gerust contact op, we staan je graag te woord.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.