Over ons

Je vindt De Reus Aanhangwagens in Nieuwerkerk. Voor degenen die dat niet weten te liggen: Nieuwerkerk ligt op het eiland Schouwen-Duiveland, in Zeeland. De n57 is niet ver bij ons vandaan, waardoor we ook vanuit Zuid-Holland of iets verder Zeeland in goed bereikbaar zijn.

Verkoop en verhuur

Voor zowel de aankoop als voor de huur van aanhangwagens, boottrailers en paardentrailers kun je bij ons terecht. Wij bieden nieuwe en gebruikte aanhangwagens aan.
Ons aanbod bestaat uit diverse grote, bekende 
merken. Zo zijn we de Hapert-dealer van Schouwen-Duiveland, en verkopen we bijvoorbeeld Saris, PEGA en Sirius.

Reparaties, onderhoud, onderdelen en keuringen

Als BOVAG-gecertificeerd bedrijf voeren wij op deskundige wijze onderhoud, reparaties en keuringen uit. Zowel aanhangwagens als trailers kunnen in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats terecht om er na onze goede zorgen weer feilloos uit te rollen.

Meer informatie of afspraak maken

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij De Reus Aanhangwagens? Je bent van harte welkom bij ons bedrijf in Nieuwerkerk. Om een afspraak te maken of gewoon een vraag te stellen over onze service en het aanbod mag je ons ook bellen of het contactformulier invullen. Graag tot ziens!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.