Wij zijn dealer van BÜNTE Originals, meer informatie

Reparatie, onderhoud en keuring

Naast het kopen of huren van aanhangwagens en paardentrailers kun je bij ons ook terecht voor het benodigde onderhoud. Onze werkplaats is volledig uitgerust voor het onderhouden van alle soorten aanhangwagens en paardentrailers.

Keuring

Voor aanhangers onder de 3.500 kg is een APK niet verplicht. Het keuren van aanhangwagens en paardentrailers is echter wel aanbevolen. Door een jaarlijkse keuring houd je het materieel in goede staat en houd je jezelf, je werknemers en medeweggebruikers veilig. Een keuring is ook voor de verzekering aanbevolen, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Kun jij de keuring aantonen, dan zul je veel sterker staan. Na een ongeluk of schadegeval kan het ook voorkomen dat je aanhangwagen of paardentrailer de weg niet meer op mag. Kom dan langs voor het uitvoeren van de benodigde reparaties. Daarna kan de aanhanger of paardentrailer weer gekeurd worden, zodat je deze weer kunt gebruiken.

Vakkundig onderhoud

Onze werkplaats is volledig ingericht voor vakkundig onderhoud aan alle soorten aanhangwagens en paardentrailers. Wij werken volgens de BOVAG-richtlijnen, wat betekent dat onze kennis en kunde altijd up-to-date gehouden wordt en dat we jouw aanhangwagen of paardentrailer voorzien van het beste onderhoud. Voor de onderhoudsbeurt hanteren we een uitgebreide checklist en jij ontvangt een rapport met adviespunten voor eventuele reparaties.

Snelle reparatie

Heb je schade opgelopen, of blijkt na de onderhoudsbeurt dat er een reparatie nodig is? Dan kunnen we dat meteen uitvoeren. Als dealer van grote merken als Hapert en Hulco hebben we meeste onderdelen voor het repareren van aanhangwagens op voorraad. Doordat we dealer zijn van Sirius en Anssems geldt dit ook voor het repareren van paardentrailers. Zo kun je snel weer op pad! Bovendien kun je onderdelen van het topmerk Bünte Originals bij ons bestellen.

Kunnen we je helpen met het keuren, onderhouden en repareren van jouw aanhangwagen of paardentrailer? Neem dan contact met ons op.