Wij zijn dealer van B√úNTE Originals, meer informatie

Werkplaats

Je kunt bij ons terecht voor het onderhouden, repareren en keuren van jouw aanhangwagens en trailers.

Onze werkplaats is volledig uitgerust voor het onderhouden, repareren en keuren van alle soorten aanhangwagens en trailers. Met onze expertise controleren we of jouw aanhanger of paardentrailer nog voldoet aan de veiligheidseisen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we de aanhanger of trailer meteen repareren.

Keuring

Ongelukken door achterstallig onderhoud moeten natuurlijk voorkomen worden, dus is het aanbevolen om aanhangers jaarlijks te laten controleren. Keuring is niet verplicht, wel aanbevolen. Bedrijven moeten volgens de VCA hun personeel altijd met deugdelijk materieel op pad sturen. En ontstaat er een ongeluk, dan sta je met een gekeurde wagen veel sterker bij de verzekering. Wij beoordelen onder andere de bodem, verlichting, remmen, de mechanische koppelingen, de stootbalk en het besturingssyteem. Wij voeren de keuring uit volgens de BOVAG-richtlijnen en leveren een rapportage met adviespunten op.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie is essentieel voor de veiligheid van jezelf en/of je personeel en medeweggebruikers. Slechte remkabels of defecte losbreekkabels kunnen ook tot boetes leiden. Als dealer van grote merken als Hapert, Saris en Sirius hebben we de meeste onderdelen voor onderhoud en reparatie op voorraad. Als reparatie nodig is zullen we dit altijd eerst aan je voorleggen. We werken volgens de BOVAG-richtlijnen en zijn hiervoor gecertificeerd. Onderhouden en gekeurde aanhangers en trailers worden voorzien van een keuringssticker. De keuring wordt erkend in het kader van de VCA.

Kunnen we je helpen met het keuren of onderhouden van je aanhangwagen of trailer? Kom gerust eens bij ons langs of neem contact op voor meer informatie!

Stel een vraag