gesloten aanhangwagen Hapert
Nieuws

Gesloten aanhangwagen van Hapert

Recent geleverd deze gesloten aanhangwagen van Hapert met grote zijklep. Afmeting 405 x 200 x 210 cm, inclusief paraboolvering en schokbrekers.

Lees meer
Nieuws

Maatwerk elektrische lier

Voor een klant mochten we op een plateauwagen van 5 x 2 meter een elektrische lier opbouwen. Een mooi stukje maatwerk!

Lees meer
Nieuws

Spoedreparatie

Ook voor spoedreparaties staan we voor u klaar. Zoals op de foto te zien is! De trailer van deze boot ging kapot. En kon weer snel richting het water vertrekken.  

Lees meer
Nieuws

Officiële reseller BÜNTE Originals

Wist je dat De Reus Aanhangwagens reseller is van BÜNTE Originals? Losse onderdelen voor het onderhouden en repareren van aanhangwagens zijn bij ons verkrijgbaar. De BÜNTE Originals productlijn bevat onder andere steunwielen, remschoenen en wiellagers, welke wij grotendeels op voorraad hebben of kunnen bestellen. De Reus is op dit moment de enige BÜNTE dealer in […]

Lees meer
Hapert Kipper Schouwen-Duiveland
Nieuws

Kipper met loofrekken voor deHovenier.nu

We hebben een mooie kipper van het merk Hapert mogen leveren aan deHovenier.nu. Met deze kipper, voorzien van loofrekken, kan een hoop groen vervoerd worden! Mees, veel werkplezier met deze kipper!

Lees meer
Nieuws

Dealer van Stema motortrailers

Sinds kort zijn we dealer van Stema motortrailers. Deze motortrailers zijn volledig zakbaar, er is dus dus geen oprijplaat nodig. Leverbaar in diverse afmetingen. Interesse in een motortrailer? De Stema mototrailers zijn bij ons te koop en te huur. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer
paardentrailer s77
Nieuws

Sirius S77 afgeleverd

Vandaag mochten we deze mooie Sirius S77 afleveren aan Sylvain en Diane. Een zeer complete en moderne paardentrailer. Bedankt voor deze mooie opdracht! Ben jij op zoek naar de beste paardentrailer voor jouw gebruik? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer
Nieuws

Supporters van De Reus

Vandaag een mooi cadeau voor mijn verjaardag gekregen, alle kids een eigen shirt! Trots op onze trouwe supporters van De Reus Aanhangwagens.

Lees meer

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.