Reparatie van paardentrailers

Is de bodem of zijwand aan vervanging toe? Heeft je paardentrailer schade opgelopen? Of is er iets uit de onderhoudskeuring gekomen dat je wil laten repareren? We helpen je graag.

Reparatie paardentrailers

reparatie paardentrailersBij De Reus Aanhangwagens verkopen, keuren, onderhouden en repareren we paardentrailers. Dat maakt ons vakman op het gebied van de paardentrailer, wat toch een specialisme is binnen de aanhangwagens. Je kunt je trailer dus met een gerust hart bij ons brengen voor een reparatie; wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig de weg op kunt.

BOVAG-vakman voor paardentrailers in Zeeland

In onze werkplaats in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland) werken we volgens de BOVAG-richtlijnen. Daarmee garanderen we je dat we onze kennis van het vak op peil hebben en krijg je altijd drie maanden garantie op door ons verrichte reparaties.

Dealer van paardentrailers

Wij zijn erkend dealer van vele bekende merken trailers, zoals Sirius en Anssems. Daardoor hebben we ook veel onderdelen op voorraad, zodat we de meeste reparaties snel kunnen uitvoeren.
Afspraak maken voor reparatie
Moet jouw trailer worden gerepareerd of onderhouden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.