Werkplaats

Onze werkplaats hebben we zo ingericht dat we er alle soorten aanhangwagens en trailers kunnen onderhouden en repareren. In onze werkplaats wordt volgens BOVAG-richtlijnen gewerkt, waarmee we garant staan voor ons vakmanschap. Met onze uitgebreide ervaring en kennis zorgen we er hier voor dat aanhangwagens en trailers weer helemaal naar behoren naar buiten rijden.

Keuring van aanhangwagens en trailers

Niet altijd verplicht, wel altijd verstandig: de keuring. Middels een keuring voeren wij een controle uit op meer dan 50 punten. Zo beoordelen we allerlei onderdelen op deugdelijkheid en slijtage, checken we remmen en verlichting, de bodem, de mechanische koppelingen… en ga zo nog maar even door. Op deze manier signaleren we zwakke punten en defecten die voor onveilige situaties kunnen gaan zorgen. Door hier op tijd bij te zijn, voorkom je vaak onnodige nevenschade. En niet onbelangrijk: het is prettiger dat wij een defect in onze werkplaats ontdekken dan jij zelf ergens onderweg.
Na de keuring ontvang je een rapportage met daarop onze bevindingen. Bij eventuele bemerkingen kunnen we uiteraard ook reparaties of preventieve vervanging van onderdelen uitvoeren. We doen dit in overleg met jou.

werkplaats Reparatie Onderhoud aan aanhangwagens en trailers

Onderhoud en reparaties

In onze werkplaats hebben we alles in huis om jouw aanhangwagen of trailer te onderhouden, zodat deze in topconditie blijft. Periodiek onderhoud wordt hier doorgaans uitgevoerd om de volgende redenen:
– Om de veiligheid te waarborgen.
– Voor langer behoud van de aanhangwagen of trailer.
– Om sterker te staan bij de verzekering in het geval dat.
– Omdat werknemers met de aanhangwagen op pad moeten en werkgever daarbij verplicht is ervoor te zorgen dat deze deugdelijk is.
Wij werken ook bij onderhoud en reparaties volgens de richtlijnen van BOVAG. Dit betekent dat je altijd 3 maanden garantie hebt op door ons uitgevoerde reparaties.

Wil je jouw aanhangwagen op visite sturen bij onze werkplaats?

We staan klaar om ook jouw aanhangwagen of trailer te ontvangen en van de beste service te voorzien. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.