Onderhoud van aanhangwagens

Natuurlijk wil je veilig op weg met je aanhangwagen. Het is daarom belangrijk dat deze goed onderhouden en regelmatig gecontroleerd wordt. BOVAG adviseert dan ook om een aanhangwagen eens per jaar te laten onderhouden en checken. Dit is niet verplicht, maar zeker wel verstandig. Natuurlijk staan we je hiermee graag bij.
Regelmatig onderhoud zorgt trouwens niet alleen voor veiligheid, maar ook voor behoud van je aanhangwagen. Goed onderhouden aanhangwagens gaan doorgaans langer mee.

Jaarlijks onderhoud aanhangwagen in Zeeland

onderhoud aanhangwagensAls je zoekt naar een betrouwbaar adres in Zeeland voor het onderhoud van een aanhangwagen, dan zit je hier goed. In onze werkplaats op Schouwen-Duiveland (Nieuwerkerk) hebben we ruime ervaring in het onderhouden van aanhangwagens van allerlei soorten merken.

Inhoud van de onderhoudsbeurt aanhangwagen

De onderhoudsbeurt is door BOVAG vastgesteld op ruim 50 punten. Deze punten lopen we allemaal na. We controleren de bandenspanning, de verlichting en de vloer, maken de remmen schoon en stellen deze zo nodig bij. Alle draaiende delen worden gesmeerd. Mochten we tegen een defect aanlopen, dan nemen we contact met je op. Na goedkeuring zullen we dit defect verhelpen, zodat de aanhangwagen weer helemaal in orde is. Op deze pagina vertellen we meer over reparaties aan de aanhangwagen.
Tip: Ook al laat je je aanhangwagen ieder jaar keurig door ons checken, dan nog is het belangrijk om ook zelf regelmatig een aantal zaken na te lopen. Loop bijvoorbeeld voor vertrek een rondje om de aanhangwagen en kijk of je mankementen ziet. Daarnaast is het slim om zo nu en dan de verlichting, bandenspanning en breekkabel te checken. Zo start je je reis veilig!

Onderdelen aanhangwagen onderhoud

Wanneer je liever zelf de aanhangwagen onderhoudt, zijn wij je graag van dienst bij het leveren van onderdelen. Wij zijn officiële reseller van BÜNTE Originals in Zeeland.
Afspraak maken voor onderhoud
Is jouw aanhangwagen toe aan een jaarlijkse check? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.