Overige diensten

Behalve voor ons aanbod in nieuwe en gebruikte ‘standaard aanhangwagens’ en het onderhoud daarvan, kun je ons ook benaderen voor andere diensten.
koelwagen

Koelwagen huren op Schouwen-Duiveland

Ja, ook deze speciale aanhangwagen vind je in Nieuwerkerk. Bij De Reus Aanhangwagens kun je terecht voor de aanschaf of huur van een koelwagen. Het huren van de koelwagen is ideaal wanneer je een feest geeft en ruimte te kort komt in je koeling. Je kunt de koelwagen reserveren via ons contactformulier.

boottrailer

Boottrailers

Zoals boten verschillen in maatvoering, doen ook de boottrailers dat. Wij bieden verschillende soorten boottrailers te koop aan, maar dit altijd in overleg met de wensen van de klant.Wij zijn dealer van PEGA en Kalf Trailers. Deze grote merken hebben onze voorkeur door de aanpasbaarheid van het aanbod. Zo kunnen we bijvoorbeeld de standaard trailer uitbouwen om jetski’s op te kunnen vervoeren. Gebruiksgemak staat (terecht) hoog op de prioriteitenlijst van onze boottrailer klanten en daar passen wij graag ons aanbod op aan.

Trailer of aanhanger aangepast maken

Maatwerk is belangrijk. We komen regelmatig de situatie tegen dat een passende trailer of aanhanger voor het beoogde doel eigenlijk niet op de markt is. Of dat er specifieke wensen zijn voor de aanhanger of trailer waardoor het vinden van het juiste exemplaar een zoektocht wordt als naar een speld in een hooiberg. We kunnen daar heel kort over zijn: neem contact op! We kijken samen naar maatwerk en zorgen zo dat er toch een passende oplossing komt voor je wensen.
In de afgelopen jaren hebben wij zo bijvoorbeeld al meer dan eens maatwerkoplossingen mogen bieden voor onder andere;
– Een aanhanger met een kraan
– Een aanhanger met een ingebouwde lier
– Aanhangers met rekken om bomen goed te borgen
– Een fietstrailer die geschikt is voor vier elektrische fietsen
– En nog veel meer…

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing? Of wordt jouw wens m.b.t. de aanhangwagen niet genoemd op deze website? Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.